BEN GRANFELT

My Soul To You Tour 2018

 

Lemezbemutató koncerten hallhatjuk a finn gitárost!

Az elektromos gitár finn doyenje, Ben Granfelt idén nyáron adta ki 16. szólóalbumát, My Soul To You címmel. A több mint 25 éve aktív, és saját zenekara mellett a Leningrad Cowboys és Wishbone Ash egykori tagjaként is ismert zenész új kiadványát a Backstage Pubban mutatja be szeptember 28-án.

Az 1963-ban született Ben Granfelt mesteri gitáros és dalszerzõ, aki élõben a pontosság megtartása mellett is kiválóan képes hangulatok teremtésére dallamos rockzenéjével, melybe számos blues elem is vegyül. Hatásai között említhetjük Jeff Becket, Robin Trowert vagy Joe Satrianit. A magyar közönség a 2015-ös, ’16-os és ’17-es Gary Moore Emlékesteken, valamint önállóan az A38 Hajón is láthatta már Bent, és személyesen is megtapasztalhatta a finn elõadó kiforrott és élvezetes gitárjátékát, énekhangját: dalait hallgatva azt érezhetjük, hogy egy kicsit a saját lelkét is belerakja játékába.

A lelkem, neked, azaz My Soul To You: ez lett a címe Ben idén júniusban megjelent, 16. lemezének, amelyen Masa Maijanen basszusgitáros és Okko Laru dobos hallható, de több vendégelõadó is feltûnik: PJ Harvey This Is Love címû dalát például feleségével, Jasmine Wynants-Granfelttel közösen énekli el Ben. Feltûnik még egykori zenésztársa, a Wishbone Ash-bõl ismert Muddy Manninen gitáros, és hallható Bryn Jones, a Los Bastardos Finlandeses füstös hangú énekese is. A címadó dal videóját itt láthatjuk: https://youtu.be/IyfykV28G94

A finnországi lemezbemutató koncertek után Ben és zenekara a napokban érkezett Németországba, majd régiónk következik a turné programjában: szlovákiai és csehországi állomások mellett Budapesten, a Backstage Pubban is játszanak, méghozzá szeptember 28-án. A koncerten Ben mellett a lemezen is hallható basszusgitáros, Masa Maijanen, illetve Santeri Saksala dobos szerepel.

- A Hard Rock Magazin lemezkritikája -

- A Rockbook Magazin lemezkritikája -

- Az Old Time R'n'R Blog lemezkritikája -

 

Jegyek elõvételben kaphatók a TIXA.HU online rendszerében. Kedvezményes elõvét, az elsõ 50 db jegy csak 3.200 Ft! Normál elõvételben és a koncert napján is 3.900 Ft lesz a belépõ. További részletek a koncert Facebook oldalán.

 

 

Kapunyitás: 19:00 // Kezdés: 21:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kapcsolatfelvétel:
LOTS MUSIC - Csillag Zoltán // info@lots-music.com // +36-70-372-1006

BEN GRANFELT
My Soul To You Tour 2018

A koncert Facebook oldala
2018. SZEPTEMBER 28.
péntek, 21:00
BACKSTAGE PUB
Budapest
A koncert Facebook oldala
KEZDÉS - 21:00
kapunyitás - 19:00

BELÉPÕ: 3.900 Ft
kedvezményes elõvét: 3.200 Ft

Online jegyvásárlás

 

LIMITÁLT NYOMDAI BELÉPÕK VÁSÁROLHATÓK!

A Musicland lemezboltban és a HangszerPlaza áruházban. Kedvezményes elõvételben 3.200 Ft/db.

Igényelhetõ/foglalható az
info@lots-music.com címen, valamint a 70/372-1006-os telefonszámon. Helyszíni átvétel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Partnereink:

© 2018 LOTS MUSIC

A mûsorváltozás jogát fenntartjuk! // Kapcsolat: info@lots-music.com