DANNY BRYANT

Revelation Tour 2018

 

Brit nemzeti blues kincs Budapesten

A mértékadó brit Classic Rock magazin által „nemzeti blues kincs” címmel illetett Danny Bryant tizennyolc éves korától rendszeresen koncertezik és folyamatosan jelenteti meg jobbnál jobb albumait. Az angol származású gitáros az elmúlt két évtizedben hazája mellett fellépett szerte Európába, az Egyesült Államokban, de még Kínában is. Április 20-án 'Revelation' címmel friss albummal jelentkezett, mely a megjelenés hetében listavezetõ lett, megelõzve Beth Hart és Joe Bonamassa közös albumát is. A lemezbemutató turné keretén belül pedig május 18-án Budapestre is ellátogat.

Danny Bryant 1980. július 26-án a Hertfordshire megyében fekvõ Royston városkában született. Viszonylag késõn, tizenöt évesen Walter Trout hatására kezdett el gitározni. Három év múlva már zenekarával, a RedEyeBanddel turnézott, amelyben édesapja, Ken Bryant volt a basszusgitáros, a mama pedig menedzserkedett. Az indulásnál Andy Burt ütötte a bõröket, de õ 2004-ben távozott, helyére Trevor Barr került a dobfelszerelés mögé. Az édesanya szervezõkészségét, a banda zenei színvonalát ékesen bizonyítja, hogy hamarosan olyan világsztárok elõtt léphettek fel, mint Joe Cocker, Carlos Santana, Buddy Guy és Peter Green. Bemutatkozó albumuk, a Watching You 2002-ben látott napvilágot, a lemezt 2009-ben ismét kiadták. Bryant 2007-ben szerzõdést kötött a Rounder Records-szal, az együttmûködésük három albumot eredményezett. Közülük a 2010 februárjában megjelentetett Just As I Am hozta a legnagyobb sikert, pályafutásában az igazi áttörést. 2011. szeptember 17-én Hollandiában lépett fel, az est hang-és képanyagát 2012-ben a német Jazzhaus Records Night Life címmel CD-n és DVD-n dobta piacra. A következõ mérföldkövet a 2014-ben kiadott Temperature Rising jelentette. A folyamatosan mozgásban lévõ Bryant a lemezbemutató turné keretén belül az Egyesült Államokba utazott, ahol öt hétig turnézott példaképe, Walter Trout társaságában. 2015 augusztusában ismét stúdióba vonult, hogy elkészítse soron következo albumát, a Blood Money-t. A produceri feladatokat Richard Hammerton látta el, a kritikusok által magasztalt lemezen szóhoz jutott Walter Trout és a Whitesnake legendája, Bernie Marsden. Aktuális anyaga, a Revelation április 20-án lát napvilágot. Együttesével április 14-én ötven állomásos promóciós turnéra indul, hazánkban május 18-án a Muzikum Klubban lépnek fel. Az esten társai Alex Phillips basszusgitáros és Dave Raeburn dobos lesznek.

Danny Bryant - gitár, ének
Alex Phillips - basszusgitár
Dave Raeburn - dob

www.dannybryant.com

Jegyek elõvételben kaphatók a TIXA.HU online rendszerében és a helyszínen, elõvételben 2.900, a koncert napján 3.500 Ft-os áron. További részletek a koncert Facebook oldalán.Kapunyitás: 19:00 // Kezdés: 20:30

A koncert - egy rövid szünettel - 22:30-ig tart.


Kapcsolatfelvétel:
LOTS MUSIC - Csillag Zoltán // info@lots-music.com // +36-70-372-1006

DANNY BRYANT
Revelation Tour 2018

A koncert Facebook oldala
2018. MÁJUS 18.
péntek, 20:30
MUZIKUM KLUB
Budapest
A koncert Facebook oldala
KEZDÉS - 20:30
kapunyitás - 19:00

BELÉPÕ: 3.500 Ft
elõvét: 2.900 Ft

Online jegyvásárlás

 

 

LIMITÁLT NYOMDAI BELÉPÕK VÁSÁROLHATÓK!

Személyesen a koncert helyszínén, a Musicland lemezboltban és a HangszerPlaza áruházban. Elõvételben 2.900 Ft/db.

Igényelhetõ/foglalható az info@lots-music.com címen, valamint a 70/372-1006-os telefonszámon. Helyszíni átvétel!

 

 

 

 

 

 


Partnereink:

© 2018 LOTS MUSIC

A mûsorváltozás jogát fenntartjuk! // Kapcsolat: info@lots-music.com