HENRIK FREISCHLADER BAND

Old School Tour 2018

vendég: Ben Poole

 

Dupla lemezbemutató koncert, csak Budapesten!

A hazai blues-rock közönség egyik nagy kedvence tér vissza turnéi hagyományos helyszínére, az A38 Hajóra, ahol a tavaly betegség miatt elmaradt koncertjét pótolja, de már egy új felállással és egy vadiúj album dalaival.

Sokak szerint az old-school az új jelmondat a zenészek számára: ismét sokan utazzák körbe a világot egy buszban, hogy élõben játszhassanak menõ klubokban, igazi zeneszeretõ embereknek, egy jól összeszokott zenekar tagjaként. Ez az a környezet, ahol az ember hitelességet és hangulatot talál.

Az élõ, zenészek által játszott (mondhatnánk: kézmûves) zene, különösen a blues és a soul szeretete köti össze azt az öt embert, akik a Henrik Freischlader Bandet alkotják, és könnyedén, gyakorlott csapat módjára lépnek színpadra nap mint nap; anélkül, hogy szem elõl tévesztenék az egyik legfontosabb feladatot, miszerint a hangszert nemcsak profin, de mindig szenvedéllyel kell megszólaltatni. Minden tag egyedi stílussal bír, de egyikõjük sem veszi magát túl komolyan, hanem a közös játék az, ami a legfontosabb.

Henrik elõször 2012-ben, a Gary Moore Emlékkoncerten szerepelt Budapesten, azóta pedig rendszeresen visszatér a magyar fõvárosba. Számos különbözõ felállásban zenélt már évtizedes pályafutása alatt, triótól nyolc fõs big bandig. A több mûfajt átölelõ kaland után most visszatért oda, ahonnan minden elindult: a blues zenéhez, amit négy zenésztársával közösen játszik.

Az ötösfogat vadiúj és õsrégi dalokkal, feldolgozásokkal turnézik Európa klubjaiban és fesztiváljain, bemutatva az idei, Hands On The Puzzle címû új lemezt is. A fellépéseket általában nagy várakozás övezi, hiszen a jó szórakozás garantált, és az új dalok is elég funky-ra sikerültek.

A szeptember 12-ei estét különlegessé teszi, hogy az õszi turnén egyedülálló módon, Budapesten keresztezi egymást Henrik és az angol Ben Poole turnéja, akit az elmúlt években már megismerhetett a magyar közönség a hagyományos Gary Moore Emlékestek mûsorában. Ben szeptemberben megjelenõ, Anytime You Need Me címû lemezébõl itt hallgathatunk meg egy számot: https://youtu.be/PsdTsG7RfsE

Szeptember 12-én tehát két kiváló gitáros lemezbemutató koncertjével indíthatjuk az õszi klubszezont, és az este fináléjában jó eséllyel „nem ússzuk meg” a közös jammelést sem az A38 Hajón.

Henrik Freischlader - gitár, ének
Moritz Meinschäfer - dob
Armin Alic - basszusgitár
Roman Babik - billentyûs hangszerek
Marco Zügner - szaxofon

www.henrikfreischlader.de

Ben Poole - gitár, ének
Tom Swann - basszusgitár
Joe Mac - billentyûs hangszerek
Sam Wade - dob

www.benpooleband.com

 

Jegyek elõvételben kaphatók a TIXA.HU online rendszerében , az A38 Hajó honlapján és személyesen a helyszínen, a Musicland lemezboltban és a HangszerPlaza áruházban. Elõvételben 3.500, a koncert napján 4.500 Ft-os áron. További részletek a koncert Facebook oldalán.Kapunyitás: 19:00 // Kezdés: 19:45


Kapcsolatfelvétel:
LOTS MUSIC - Csillag Zoltán // info@lots-music.com // +36-70-372-1006

HENRIK FREISCHLADER
Old School Tour 2018

A koncert Facebook oldala
2018. SZEPTEMBER 12.
szerda, 19:45
A38 HAJÓ
Budapest
A koncert Facebook oldala
KEZDÉS - 19:45
kapunyitás - 19:00

BELÉPÕ: 4.500 Ft
elõvét: 3.500 Ft

Online jegyvásárlás

 

 

LIMITÁLT NYOMDAI BELÉPÕK VÁSÁROLHATÓK!

A Musicland lemezboltban és a HangszerPlaza áruházban. Elõvételben 3.500 Ft/db.

Igényelhetõ/foglalható az
info@lots-music.com címen, valamint a 70/372-1006-os telefonszámon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Partnereink:

© 2018 LOTS MUSIC

A mûsorváltozás jogát fenntartjuk! // Kapcsolat: info@lots-music.com