RYAN McGARVEY

European Tour 2018

 

Harmadszor lép fel hazánkban Ryan McGarvey

Bár még csak a harmincas évei elején jár, mégis rengeteg zenei díjat tudhat a zsebében Ryan McGarvey, aki immár harmadik alkalommal érkezik Budapestre. A 2010-es Crossroads Guitar Fesztivál fellépõi közé beválasztott, a Guitar Player Magazine Best New Talent versenyét megnyerõ blues-rock gitáros a legnagyobb nevek elismerését vívta ki zenéjével.

Ryan McGarvey 1986. október 30-án az új-mexikói Albuquerque városában született. A zenével szülei lemezgyûjteménye révén ismerkedett meg: a klasszikus rock nagyjain nõtt fel, majd belecsöppent a blues zenébe. Eleinte Robert Johnson, Elmore James, John Lee Hooker, B.B. King, Albert King és Freddie King felvételeit hallgatta, késöbb olyan kortárs blues zenészek muzsikájába szeretett bele, mint Kenny Wayne Shepherd, Chris Duarte és Joe Bonamassa. Elsõ sikerét 2006-ban a Guitar Center szervezésében évente megrendezésre kerülõ Guitarmaggeddon: Next King Of The Blues verseny megnyerésével érte el. A rákövetkezõ esztendõkben megszámlálhatatlanul sok rangos díjat nyert világszerte, és a legnagyobbak elismerését is begyûjtötte, hisz Jeff Beck, B.B. King és Joe Bonamassa is felfigyelt rá. Pályafutása egyik legnagyobb sikerének tartja, hogy Eric Clapton négyezer elõadó közül választotta a 2010-es chicagói Crossroads Guitar Fesztivál fellépõi közé. Eddig összesen három lemezt (Forward In Reserve, Redefined, The Road Chosen) adott ki, mindegyikrõl elmondható, hogy csakis saját szerzeményei szerepelnek rajta. Jelenleg új albumán dolgozik és elsõ koncertlemeze is hamarosan megjelenik. A hónap végén Európa-turnéra indul, mely keretén belül immár harmadik alkalommal hazánkba is ellátogat. A budapesti Analog Music Hallban megrendezésre kerülõ koncerten McGarvey társai Logan Miles Nix dobos és Carmine Rojas basszusgitáros lesznek. Ez utóbbi zenész sokáig Joe Bonamassa együttesében játszott, de dolgozott Tina Turner, B.B. King, Stevie Wonder, Eric Clapton, Al Green, Herbie Hancock és David Bowie oldalán is.

Ryan McGarvey - gitár, ének
Carmine Rojas - basszusgitár
Logan Miles Nix - dob

www.ryanmcgarvey.com

Jegyek elõvételben kaphatók a TIXA.HU online rendszerében, személyesen a koncert helyszínén, a Musicland lemezboltban és a HangszerPlaza áruházban. További részletek a koncert Facebook oldalán.Kapunyitás: 19:00 // Kezdés: 20:00

 


Kapcsolatfelvétel:
LOTS MUSIC - Csillag Zoltán // info@lots-music.com // +36-70-372-1006

 

 

 

RYAN McGARVEY
European Tour 2018

A koncert Facebook oldala
2018. MÁJUS 01.
kedd, 20:00
ANALOG MUSIC HALL
Budapest
A koncert Facebook oldala
KEZDÉS - 20:00
kapunyitás - 19:00

BELÉPÕ: 4.500 Ft
elõvét: 3.500 Ft

early bird: 2.900 Ft (elfogyott)

Online jegyvásárlás

 

 

LIMITÁLT NYOMDAI BELÉPÕK VÁSÁROLHATÓK!

Személyesen a koncert helyszínén, a Musicland lemezboltban és a HangszerPlaza áruházban. Elõvételben 3.500 Ft/db.

Igényelhetõ/foglalható továbbá az info@lots-music.com címen, valamint a 70/372-1006-os telefonszámon.


Partnereink:

© 2018 LOTS MUSIC

A mûsorváltozás jogát fenntartjuk! // Kapcsolat: info@lots-music.com